A Könyvespolc az Olvasószoba középpontja, itt laknak a valóságos olvasnivalók.

Az Ez is csak egy olyan nap... afféle pletykalap jelleggel működik, napi szösszenetek olvashatók benne több-kevesebb rendszerességgel. Ezen kívül pedig regények, novellák kaptak helyet a polcokon, valamint elérhető egy leendő elektromos cigarettázókat segítő kis kézikönyv, és hamarosan felkerül egy "mesés" recepttár is.


Az írások közül a Sárkányvér már nyomtatott kiadásban is elérhető.

Sárkányvér

Egy kicsi sárkánygyerek története, akit elszakítanak a családjától, mindentől, amit ismer. Szomorú mese a kereséséről, megtalálásáról és arról, ahogy megpróbál újra részévé válni annak az életnek, ami régen az övé volt.


Sarkanyver_reszletek.pdf Sarkanyver_reszletek.pdf
Size : 524.094 Kb
Type : pdf

A világok meséje

Kedves, első regényem. Fantasyfolyam mágusokkal, tündérekkel, harcosokkal és egyszerű emberekkel. Mese egy minden világot megrengető háborúról, a világok születésének, eredetének titkáról. A tökéletes megváltás hitetlen vágyának könyve.

A_vilagok_meseje_reszletek.pdf A_vilagok_meseje_reszletek.pdf
Size : 677.367 Kb
Type : pdf

De profundis...

Novelláskötet.

Sokféle életben sokféle emberrel találkozhatunk a történetekben, akik mind valamilyen emberi mélységet járnak be, és keresnek, remélnek egy segítő kezet, amely megmentheti őket.


De_profundis.pdf De_profundis.pdf
Size : 459.588 Kb
Type : pdf

A folyó teste

Fájdalommal bélyegzett életek regénye. Olyan emberek találkozásának története, akik az egyik legnehezebb teherrel próbálnak megbirkózni: megbocsátani másoknak, de főképp önmaguknak.


A_folyo_teste_reszletek.pdf A_folyo_teste_reszletek.pdf
Size : 269.845 Kb
Type : pdf

Konyhanyelven szólva...

Meseszakácskönyv mesés receptekkel és azokat összefogó, őket elválasztó rövidebb és hosszabb történetekkel. A korábbi mesékből, regényekből megismert sok szereplőt viszontláthatunk itt egy személyesebb, egyszerűbb élethelyzetben, amint a konyha és a mindennapok kihívásaival bajlódnak.

Hamarosan elérhető!

 

Bagóügyek kezdőknek

Az alábbi olvasmány kicsit kilóg a sorból, ugyanis nem szépirodalmi mű, hanem egy kis e-cigihasználati tapasztalatgyűjtemény. Ajánlott olvasmány mindenkinek, aki érdeklődik az elektromos cigaretták iránt.
Bagóügyek.pdf Bagóügyek.pdf
Size : 307.901 Kb
Type : pdf

Búcsú az élet-társtól

Emlékek húsz együtt töltött évről, egy felejthetetlen társról.


Guzmi.pdf Guzmi.pdf
Size : 261.321 Kb
Type : pdf

Ez is csak egy olyan nap

Napi szösszenetek erről-arról, miegymásról és mindenféleségekről. Morgolódás szűkös buszmegállóban, csendes mosoly egy apró szépségszilánk felett, emlékezés és gyerekkori pillanatok újraértelmezése, és még ami csak észbe ötlik, felmerül és szembejön.

 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola